Performance-forløb for atleter

Performance Base har en stor passion for sportens verden og de atleter, der er med til at udvikle og forme den. Vi har selv en fortid som elitesportsudøvere, og vi vil gerne kunne give noget tilbage til idrættens verden.

Vores fornemmeste opgave er at udvikle mennesker og rykke deres mindset, så de performer mere optimalt. Derfor tilbyder vi hvert år at sponsorere Performance-forløb for op til fem atleter fra forskellige sportsgrene, som har brug for værktøjer til at balancere træning, mental sundhed og privatliv.

Ansøg om et sponsoreret Performance-forløb.

Emma fik redskaber til at trives bedre og optimere udbyttet af sin træning

Mit samarbejde med Performance Base ApS har udfoldet en helt ny og meget vigtig side af min træning. Klaus Tindborg har hjulpet mig med at tracke min træning, restitution og søvn, hvilket giver mig en god retningslinje for, hvornår min krop er klar til at træne hårdt.

Gennem daglige målinger af min Heart Rate Variability (HRV) kan jeg, med hjælp fra Klaus Tindborg, finde de tidspunkter, hvor min krop er mest klar til at præstere. Dette giver en optimering af udbyttet af min daglige træning. Klaus Tindborg har ligeledes skræddersyet nogle mentaltræningsfiler til mig, som retter sig direkte mod de ting, der fylder i min hverdag. Det er for eksempel fysisk afspænding, fokus og koncentration og ikke mindst mental gennemgang af min raceplan i kajakken i en stævnesituation.

Dette samarbejde har ikke blot givet mig nogle redskaber jeg kan bruge i min hverdag, men har også gjort mig mere bevist og nysgerrig på at lære mere om min krop og mit sind. Jeg kan på det varmeste anbefale et samarbejde med Klaus Tindborg fra Performance Base ApS. Hans tillidsfulde tilgang til mig som atlet, gør det let at få et stort udbytte ud af samarbejdet. 

- Emma, elite-kajakroer

Optimering af atletens præstation og trivsel

Det kræver både dedikation og motivation at optimere og ændre sine vaner og skabe langvarige resultater med forløbet. Vi har gode erfaringer med at optimere præstation og trivsel hos atleter.

Atleter og motionister dedikerer ofte adskillige timer til deres træning hver eneste uge. Performance-forløbet sikrer, at du sover og restituerer rigtigt, og at bekymringer fra hverdagen ikke påvirker træningen negativt. På den måde kan du performe maksimalt til hver eneste træning og være fokuseret, når det virkelig gælder til konkurrencer.

Atletens motivation og udbytte

  • Opnå bedre resultater
  • Få mere energi ved at træne mere eller hårdere
  • Tabe nogle kilo, hvis du har behov
  • Blive bedre til at håndtere modgang
  • Fastholde motivationen
  • Præstere under pres

Biometriske data sikrer målbare resultater

Ved hjælp af daglige biometriske målinger af atletens hjerterytme (HR) og hjerterytmevariationer (HRV) kan vi følge udviklingen i det Autonome Nervesystem (ANS), som blandt andet påvirker balancen mellem stress, restitution og afslapning.

Tallene giver et nøjagtigt overblik over, om atleten er parat til træning den pågældende dag, eller om der er behov for mere restitution. Det er et meget brugbart supplement og værktøj for den primære træner, som gør det let at planlægge atletens træning.

Performance-forløbet for atleter inkluderer også mentaltræning, som blandt andet består af forskellige lydfiler. Indholdet er specifikt designet og tilrettelagt, så det matcher atletens behov. 

Et stærkt supplement til atletens træning

Performance-forløbet for atleter er et supplement til atletens primære træning. Det erstatter ikke den tekniske specialisttræning, som atleten gennemfører med sin primære træner, og vi blander os aldrig i den træning eller de kostråd, atleten modtager. I stedet samarbejder vi gerne med den primære træner om at skræddersy et forløb, der understøtter atletens træning.

Vi hjælper også motionister, som ikke er på eliteniveau, men som eksempelvis træner op til at gennemføre et længere cykelløb eller har et andet sportsligt mål.

Læs mere om Performance-forløbets opbygning og Performance-modellen her