Performance-modellen

Performance-modellen er en visualisering af en struktureret proces, hvor vi kontinuerligt kalibrerer menneskets tre kerneelementer: Hjerte, krop og mindset. Ingen af de tre kan stå alene, og de skal være i balance, før vi præsterer og trives optimalt.

Hjerte – find den mentale balance

Vi arbejder med dine tanker, din adfærd og dine følelser. Det indebærer fokus på dine værdier, identitet, selvværd og relationer – hvilken person er du, og hvilken person vil du gerne være? Du får frigjort mental kapacitet ved at fokusere på dine relationer og sociale behov og lærer at fokusere, så du undgår stress og arbejdsrelaterede skader. 

Krop

Vi sørger for, at du sover og restituerer ordentligt og arbejder med kost og bevægelse. Din livsstil har en afgørende indflydelse på både din evne til at præstere optimalt og forebygge livsstilssygdomme og stress.

Mindset

Vi arbejder med mentaltræning ved at optimere dit tankemønster og fokus, følelser og adfærd. Du bliver bevidst om din adfærd er følestyret eller værdibaseret, og du lærer at skelne mellem de to. Mentaltræning er en evidensbaseret metode til at programmere vores tanker og har været anvendt i eliteidræt siden 1970’erne.