Om Performance Base

Hos Performance Base udvikler og kalibrerer vi mennesker i Danmark og internationalt. Derfor kalder vi os People Calibrators.

Når du gennemfører et Performance-forløb hos os, arbejder vi holistisk og målrettet med at skabe balance i din præstation på arbejdet og din trivsel i privatlivet.

Vores mission er altid at give dig redskaberne til at lykkes med det, du sætter dig for. Det involverer blandt andet mentaltræning, kostforløb, fysisk træning, biometriske målinger og optimering af livsstil.  

Vores vision er – kort fortalt – at bidrage til et sundere Danmark, med mindre stress og belastning på arbejdspladsen og mere balance og overskud i hverdagen.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe med at optimere din præstation og trivsel

Klaus Dahl Tindborg

Klaus Dahl Tindborg

People Calibrator

Klaus Dahl Tindborg er grundlægger og indehaver af Performance Base ApS.

Han er uddannet linjeofficer fra Hærens Officersskole og har været udstationeret to gange ved henholdsvis NATO og FN. Sideløbende med officersuddannelsen var han elitehåndboldspiller og spillede i den bedste række i Danmark. Han er efterfølgende fortsat med at dyrke golf, løb og cykling.

Den militære uddannelse og erfaring har betydet, at Klaus har indgående kendskab til kroppens anatomi og fysiologi. Han har både set og prøvet på egen krop, hvordan mennesket og kroppen reagerer under hårdt fysisk og mentalt pres.

Indsigten i menneskets fysiologiske og mentale styrker og begrænsninger har Klaus efterfølgende anvendt i sin karriere hos A.P. Moeller-Maersk, hvor han var ansat i 16 år som henholdsvis HR-leder og CEO for Maersk Logistics i Dubai med ansvar for 10 lande i Mellemøsten.

Han arbejdede i Dubai, mens krisen med Mohammed-tegningerne gjorde det særdeles vanskeligt at være dansker i ikke-vestlige lande, mens finanskrisen rasede og fik folk i Dubai til at gå fra hus og hjem, og mens demonstrationer under Det Arabiske Forår resulterede i borgerkrig i de lande, han var ansvarlig for. Det har givet ham stor indsigt i robusthed og mental parathed i erhvervslivet.

 

Mentale, fysiske og forretningsmæssige resultater

I dag anvender Klaus aktivt sin erfaring fra militæret og erhvervslivet som People Calibrator.

Kombinationen af forretningsforståelse og indsigten i mental sundhed og menneskets fysiologi gør, at Klaus kan sætte sig ind i virksomhedens og medarbejderens udfordringer og målsætninger, prioritere indsatsområderne og sammensætte det rette forløb. Han har efterfølgende gennemført adskillige mentaltræner- og coachinguddannelser.

Performance Base har et tæt samarbejde med forskellige virksomheder og fagpersoner, herunder BodyCoach.dk.

Michael, som er indehaver af BodyCoach.dk, har tidligere arbejdet som private banker i mere end 20 år. Han har – ligesom Klaus – både forretningsforståelse og indsigt i mental sundhed, kost og træning.

Læs mere om præstation og trivsel og vores Performance-forløb