Foredrag og workshops for virksomheder og sportsklubber

Performance Base tilbyder værdiskabende foredrag og workshops for henholdsvis virksomheder samt sportsklubber og sportsforeninger.

Et foredrag om præstation og trivsel i virksomheden eller i sportens verden varer typisk 1,5 til 2 timer og har til formål at inspirere og provokere jer til at tænke anderledes i forhold til, om I lever det liv, I gerne vil leve. Hvilke parametre skal der skrues på, så I lever jeres liv mere optimalt?

Udbytte

Foredraget er hands-on og fokuseret på at give jer helt konkrete værktøjer til, hvordan I selv kan optimere jeres dagligdag og forebygge stress:

  • Hvordan I modstår det pres og den stress, I kan opleve i dagligdagen
  • Hvordan I strukturerer jeres hverdag, så I præsterer mere optimalt på arbejdet
  • Hvordan I anskuer jeres liv holistisk og derved opnår større balance mellem arbejdstid og fritid

Alle deltagere får desuden udleveret mentaltræningslydfilerne ”afspænding” og ”afslapning”, så I selvstændigt kan arbejdere videre med jeres personlige udvikling derhjemme.

Performance workshops for virksomheder

Vi har mulighed for at tilbyde halv- og heldagsworkshops til virksomheder, som gerne vil dykke dybere ned i et eller flere emner fra foredraget.   

På workshoppen får I mulighed for at prøve kræfter med mentaltræning, så I får en fornemmelse af effekten på egen krop og mindset. Vi arbejder hands-on med tankemønstre, og hvordan de kan trænes til at styrke jeres præstation og trivsel.

Målgruppe og booking

Workshoppen er for virksomheder eller sportsklubber, som ønsker at forebygge stress, arbejde aktivt med at optimere jeres liv og finde balancen mellem jeres performance på job eller i træningen og jeres privatliv.

Vil du vide mere om Performance-foredrag eller workshop, så kontakt os for indhold, priser og booking